Objednávka e-Booku

Na této stránce si objednáváte eBook

"Naučte děti jazyky a celý svět budou mít na dlani. Tipy, triky a praktická pomoc, jak začít s jazyky u dětí doma, 1.část."

  • ANO
    Objednávám si eBook "Naučte děti jazyky a celý svět budou mít na dlani" v hodnotě 590,-Kč, nyní se "školní" slevou za 390,-Kč.
  • ANO
    Vím, že součástí eBooku je i 1.část praktické pomoci "Jak začít s jazyky u dětí doma", která obsahuje audio odkazy.
  • ANO
    Vím, že mi eBook přijde v elektronické podobě ve formátu PDF na můj email ihned po zaplacení objednávky a přijetí platby.
  • ANO
    Vím, že pokud eBook nesplní moje očekávání, můžu do 30 dnů od nákupu požádat o vrácení peněz.

NÁKUP ZE ZAHRANIČÍ JE MOŽNÝ POUZE PRO NEPODNIKATELSKÉ SUBJEKTY (NE NA IČO).

Co o e-Booku řekli...

Jitky ebook se mi dostal do ruky zrovna ve chvíli, kdy jsem přemýšlela, jak svoje znalosti angličtiny předat dětem (5 a 3 roky). Příjemně mě proto překvapilo, když jsem zjistila, že Jitka v ebooku na všechny mé otázky odpovídá. Navíc je ebook úžasně nakopávací a to jsem přesně potřebovala. Díky tomu už se nebojím mluvit na děti anglicky. Nejvíce se mi líbí, že Jitka v ebooku kombinuje teoretické věci s praktickými a také vše doplňuje o vlastní zkušenosti. Ebook je pro mě určitě přínosem a doporučuji ho všem, kteří jen váhají, zda s cizým jazykem doma začít, ale i těm, kteří se již rozhodli a chtějí získat více informací k tomuto tématu. Jitko, děkuji! Možná to budeš právě Ty, díky komu moje děti jednou budou umět jazyky:)
KarinMaminka 2 dětí

Potřebujete pomoc s objednávkou?

Napište mi na info@jitka-naar.cz a společně to vyřešíme 🙂